't Gordijncentrum

erkend als 5-sterrenspecialist

Gepubliceerd op
’t Gordijncentrum staat in Dongen al jaren bekend als een gezellige winkel waar je voor ieder budget terecht kunt voor gordijnen, raamdecoratie, binnenzonwering, vloerbedekking en karpetten.

Bert en Trijntje Hooijmaaijers zijn de winkel op het Looiersplein in 1973 begonnen en hebben jaren voor de Dongenaren klaar gestaan met veel passie en liefde voor het vak. De winkel groeide flink en het toeval deed zich voor dat ’t Gordijncentrum ongeveer 20 jaar geleden een plekje op kon schuiven waardoor de winkel nog verder kon uitbreiden. Niet zo gek dat ook dochter Claudia Hooijmaaijers besmet raakte met het gordijnvirus waarna ze in 2005, samen met haar man Jan van Zon, de winkel heeft overgenomen. Van vroeger uit heerst de mentaliteit om voor klanten wat harder te lopen dan standaard en Claudia kon zich erg vinden in de gedachten van het keurmerk 5-sterrenspecialist.

“Alles voor een tevreden klant! Dat is precies wat wij ook altijd zeggen” Aldus Claudia. “Om je in de huidige tijd goed te kunnen onderscheiden van alle andere aanbieders, is het zeer belangrijk om dit op een goede en geloofwaardige manier te doen. Wij roepen altijd dat een klant bij ons alles zonder zorgen uit handen kan geven. Door middel van reviews welke gecontroleerd worden op echtheid laat je de consument zelf beoordelen waarom en of je die woorden waar maakt en 5-sterren waardig bent als winkelier. Wie kan er nu beter controleren of de manier hoe je klanten helpt op topniveau is dan de klant zelf. Die controle, daar geloof ik in”.

Anno september 2016 heeft ‘t Gordijncentrum een erkenning als 5-sterrenspecialist. Wil je weten hoe klanten de service van Claudia en Jan hebben ervaren? Bekijk dan de beoordelingen via: https://www.5sterrenspecialist.nl/keurmerkhouders/t-gordijncentrum

Een extra leuke reden om kennis te maken
22 April organiseert ‘t Gordijncentrum een gratis adviesdag. Topstylist en design ontwerpster Iris van de Griendt gaat meedenken in de styling en Annelies Bretveld gaat volgens de Fengshui methode kijken hoe jij je prettiger en aangenamer kunt voelen in je eigen huis. Ze zijn er zaterdag 22 April de gehele dag speciaal voor jou! Wil je een gratis advies op maat? Meld je dan snel aan via info@gordijncentrum.nl Je kunt ook even bellen of vooraf even langskomen om een tijd te reserveren. Ben er snel bij, want er zijn slechts beperkt tijden beschikbaar.