Topslapen Arnhem

erkend 5-sterrenspecialist

Gepubliceerd op
“Bij Topslapen geloven we er in dat we het verschil kunnen maken door middel van goed advies”

Alles voor een tevreden klant
Topslapen Arnhem officieel erkend als 5-sterrenspecialist

We kunnen overdag niet goed functioneren zonder een goede nachtrust. Fit opstaan begint met de keuze voor het juiste slaapsysteem. Welk systeem dat is, is van vele factoren afhankelijk en voor iedereen verschillend. Een goed advies is daarom van groot belang bij de aanschaf van een bed.
Topslapen maakt gebruik maken van SlaapID, een onafhankelijk meetsysteem dat gebruikt wordt door een select aantal beddenspecialisten. Het systeem geeft inzicht in het slaapgedrag. Aan de hand van deze informatie kan er een goede keuze gemaakt worden uit de ruime collectie bedden en matrassen.


 
Maatstaf voor servicegerichtheid
“Bij Topslapen geloven we er in dat we het verschil kunnen maken door middel van goed advies” vertelt eigenaar Ton Pouwels. “Daarom zijn we trots op onze erkenning als 5-sterrenspecialist. Dit keurmerk staat namelijk voor 100% klanttevredenheid, een streven dat we al jarenlang hoog in het vaandel hebben staan. Goed advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie zijn de 5 speerpunten van het keurmerk 5-sterrenspecialist. Hier kunnen we ons uiteraard geheel in vinden.” 

Over het keurmerk
Wanneer een bedrijf het keurmerk 5-sterrenspecialist mag voeren, wordt het gecontroleerd op de manier waarop klanten worden geholpen. Deze controle vindt plaats door de klanten zelf. Krijgt een keurmerkhouder te veel klachten of te slechte beoordelingen dan zal het keurmerk worden ontnomen. Dat het met de klantgerichtheid wel goed zit bij Topslapen blijkt wel uit de goede beoordelingen die de winkels krijgen. U kunt de beoordelingen van bekijken op: https://www.5sterrenspecialist.nl/keurmerkhouders/beddenspecialist-topslapen-arnhem#beoordelingen-ervaringen

Bent u toe aan een goede nachtrust? Breng dan eens een bezoek aan de winkel van Topslapen.


Beddenspecialist Topslapen
Nieuwstraat 4
6811 HW Arnhem
 
026-4422777
topslapen@beddenspecialist.nl
www.topslapen.nl