VanSloophout.com wordt Weij

Weij maken het samen

Gepubliceerd op
Op 19-jarige leeftijd begon Matthias Weijland, eigenaar van VanSloophout.com, met twee vrienden met het vervaardigen van sloophouten meubels. Inmiddels bestaat het bedrijf 10 jaar en is er een hoop veranderd. Het bedrijf heeft zich gepositioneerd als een stabiele en duurzame speler op de markt en heeft het assortiment uitgebreid naar een ruime selectie nieuwe en gebruikte houtsoorten in combinatie met staal. Kortom: tijd voor een nieuwe naam.

Nieuwe naam

“Steeds vaker merken we dat onze naam de lading niet meer dekt”, vertelt Matthias Weijland. “We zijn uitgegroeid tot een team van 24 vakmensen die zoveel meer maken dan alleen meubels van sloophout. Vandaar dat het nu tijd is om een bredere naam te kiezen. Eentje die nog jaren mee kan en niet trend of product afhankelijk is. We zijn een re-branding traject gestart en hebben input van onze particuliere en zakelijke klanten gevraagd. En zo ontstond: Weij.”

Weij maken het samen

“Bij de naam Weij denken we aan teamwork”, zegt Matthias Weijland. “Weij begrijpen dat het best spannend is om je nieuwe meubel, stalen deur of overkapping op maat te laten maken. Jij hebt iets in je hoofd en je wilt iets unieks. En dat is precies wat wij doen. Weij maken meubels op maat en denken met je mee voor de beste en mooiste oplossing voor jouw interieur. Bij ons wordt je betrokken bij het realiseren van jouw ontwerp.”

Transparantie

Naast het uitvoeren van maatwerk meubels heeft Matthias de afgelopen jaren een website ontwikkeld waarbij klanten de mogelijkheid krijgen om online mee te kijken in de uitvoering van het idee tot eindproduct. “Met het online systeem kijk je als het ware mee over de schouder van de vakman die jouw ontwerp realiseert”, aldus Matthias Weijland. “Hij of zij stuurt je foto’s bij iedere stap in het proces. Op die manier kunnen wij transparant blijven naar onze klanten en blijven zij op de hoogte van hun meubels.”

Benieuwd wat Weij voor jou kunnen maken? Kom langs in onze showroom of werkplaats!

Rijksweg-Zuid 79 4715 TA Rucphen

contact@weijbv.nl

+31 (0)165-795005