WerkTalent Tilburg

Alles voor de perfecte match

Gepubliceerd op
Iedere ondernemer kent het probleem: er is een openstaande vacature, maar waar haal je de geschikte kandidaat vandaan? Andersom geldt dit natuurlijk ook: je bent toe aan een nieuwe uitdaging, maar hoe vind je de organisatie waar jij je thuis voelt?

WerkTalent is een jonge, frisse en dynamische arbeidsbemiddelaar die al meer dan 15 jaar kandidaten en bedrijven met veel passie bij elkaar brengt. De focus ligt voornamelijk op vaste functies binnen de sectoren techniek, logistiek, bouw, industrie en office, maar WerkTalent denkt ook graag mee bij vraagstukken in andere sectoren of van tijdelijke aard. Er is altijd een oplossing op maat voor zowel bedrijf als kandidaat in de vorm van uitzenden, werving&selectie, detacheren, HRadvies en payrolling. 

De dienstverlening van WerkTalent houdt niet op nadat de juiste match gevonden is. “Wij zijn pas tevreden als onze mensen op hun plek blijken te zitten en onze relaties blij zijn met de nieuwe medewerkers” vertelt  Albert van de Vliet. “Eerlijkheid speelt hierin een voorname rol. We zeggen liever ‘nee’ dan dat we een match forceren.  Toen ik hoorde van het keurmerk 5-sterrenspecilaist was ik meteen enthousiast. Een 5-sterrenspecialist laat zich namelijk beoordelen door  zijn eigen klanten waardoor een norm gecreëerd wordt op het gebied van klanttevredenheid.  Aangezien wij niet slechts onze diensten verkopen, maar juist een geschikte medewerker garanderen, was ik erg blij met onze erkenning.”


“Door aan te kloppen bij WerkTalent, weet u zeker dat u in zee gaat met een  organisatie waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen”, besluit Albert zijn verhaal. Dat deze stelling juist is, blijkt wel uit de vele positieve klantbeoordelingen die zijn bedrijf inmiddels ontvangen heeft. U kunt de beoordelingen hier bekijken.

WertkTalent Tilburg
Schouwburgring 4
5038TL Tilburg

0133031140
www.werktalent.com
tilburg@werktalent.com 

5-sterrenspecialist worden

Uitstekende klantbehandeling is een keuze
Het keurmerk 5-sterrenspecialist is het eerste keurmerk voor klanttevredenheid en ziet toe op de echtheid van reviews. Met een hybride model tussen een keurmerk, een reviewsysteem en de Net Promotor Score is een nieuwe manier van reviewmarketing ontstaan.

Wilt u weten wat de voordelen van ons systeem zijn of wilt u 5-sterrenspecialist worden?

Bekijk hier de voordelen →