Wilmar lanceert vernieuwd pakket op Vélovak

Gepubliceerd op
Wilmar lanceert compleet vernieuwd pakket op Vélovak

Wilmar ziet tijdens Vélovak zijn kans schoon om een geheel vernieuwd pakket aan de vakhandel te presenteren. Ondernemers die de stand bezoeken kunnen een demonstratie krijgen van alle vernieuwingen.

De afgelopen jaren was Wilmar altijd present op Vélovak. Vorig jaar in principe ook, maar toen werd die kort voor aanvang geannuleerd. “Door Corona was Vélovak vorig jaar helaas uitgesteld. Gelukkig kan de beurs dit jaar wél doorgaan. Wij zullen met Team Wilmar tijdens deze beurs de laatste ontwikkelingen tonen,” zegt accountmanager Ellen Janssen. “Zo hebben we een compleet vernieuwd pakket dat volledig in de cloud zal gaan draaien. Ook hebben we meerdere nieuwe koppelingen en verschillende nieuwe samenwerkingen met partners uit de markt, die het gebruiksgemak verder vergroten.”

Automatische review verzoeken dankzij 5 Sterrenspecialist

Volgens Janssen heeft Wilmar dit Coronajaar niet stilgezeten. “We hebben een samenwerking met 5 Sterrenspecialist gerealiseerd, omdat we merken dat online zichtbaarheid in deze Coronatijd nog belangrijker is,” vervolgt Janssen. “Met deze koppeling worden er automatisch reviewverzoeken naar je klanten gestuurd.”

Klanten sneller helpen door realtime wachtrij
In het vernieuwde kassasysteem van Wilmar Retail is nu ook een realtime wachtrij gerealiseerd. “Mocht je met meerdere kassa’s werken, dan kan je vanaf nu heel eenvoudig bonnen uit de wachtrij halen en de klant snel verder helpen,” tipt Janssen, die de vakhandel aanspoort om hun stand te bezoeken. “Benieuwd naar waar we staan met Wilmar? Bezoek dan zeker onze stand tijdens Vélovak. Even bijpraten met ons mag natuurlijk ook, dat vinden we ook gezellig. Daarnaast is het bezoeken van de stand ook zeker de moeite waard, wij verloten namelijk 3 maanden gratis Wilmar onder de bezoekers.”

WWW.WILMARINFO.NL

Bron: NieuwsFiets.nl

Ellen Janssen: ‘Wij verloten 3 maanden gratis Wilmar onder de bezoekers van onze stand op Vélovak.’