De familie Metten

Winnaar 500 euro retouractie

Gepubliceerd op
De familie Metten is de gelukkige winnaar van de 500 euro retouractie van 5 sterrenspecialist.

Gedurende twee maanden stroomden de registraties van alle aangesloten ondernemingen binnen. Uiteindelijk werd de familie Metten de gelukkige die deze prijs mocht ontvangen. Mevrouw en meneer hebben de aankoop gedaan bij EP: Beerepoot.

Over 5-sterrenspecialist
“Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon”. Dat is het uitgangspunt van iedere 5-sterrenspecialist. Een 5-sterrenspecialist ziet het servicegehalte van zijn organisatie als een van de belangrijkste punten in zijn of haar bedrijfsvoering. Zij willen u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen.

Hoe help je klanten en hoe sta je voor je klanten klaar? Dat is waar dit keurmerk om draait. Iedere 5-sterrenspecialist vindt het bieden van uitstekende klantbehandeling zelfs zo belangrijk dat ze er bewust voor hebben gekozen om zich hierop te ontwikkelen en te laten controleren. Wilt u zeker weten dat u fijn wordt geholpen? Informeer dan bij een erkend 5-sterrenspecialst.

Wegens succes herhaald
Gezien het grote succes van de €500,- euro retour actie, wordt deze in de maanden december en januari herhaald. Via de site www.5sterrenspecialist.nl houden we u op de hoogte van de actie en kunt u alle deelnemende 5-sterrenspecialisten vinden.