Zeer tevreden fietsers bij Banierhuis

Jouw tevredenheid is onze topprioriteit

Gepubliceerd op
Banierhuis is de grootste fietsenspecialist uit de omgeving van Utrecht. Dit word je niet door niet heel goed naar je klanten te luisteren. In en rond Utrecht heeft Banierhuis 7 fietsenwinkels, waar iedereen terecht kan voor het exclusieve serviceplan, proefritten, reparaties of de aanschaf van een nieuwe of tweedehands fiets. Als geselecteerd dealer van topmerken als Gazelle, Batavus, Sparta, Merida, Koga en Cannondale kan de gerenommeerde tweewielerspeciaalzaak een enorm breed assortiment aan elektrische fietsen, race fietsen, stadsfietsen en mountainbikes bieden.

Marcel de Breij van Banierhuis Houten geeft aan dat de dienstverlening veel verder gaat dan het verkopen van een fiets: “Het verlenen van uitstekende service heeft onze hoogste prioriteit. Iedere fiets die je koopt bij Banierhuis komt namelijk met een gratis service- en onderhoudsplan. Wij leveren de fiets snel en 100% rijklaar aan huis en ook het reserveren van een proefrit, inplannen van een reparatie of het huren van een Mountainbike kun heel gemakkelijk regelen bij Banierhuis!”

Om de klanttevredenheid nog verder te kunnen verhogen, laat Banierhuis zich beoordelen via 5-sterrenspecialist. Inmiddels heeft de winkel in Houten een bijzondere mijlpaal bereikt: meer dan 500 klanten hebben een beoordeling achtergelaten, met prachtige resultaten: Maar liefst 94,42% van alle klanten geeft aan goede tot zeer goede ervaringen te hebben met de fietsenwinkel en beoordeelt de totale aanloopbeleving met een 8,3. Dat zijn natuurlijk prachtige cijfers, die gevierd mochten worden met een door Taart Brigade verzorgde taart  .

Wil je zelf weten hoe de service van Banierhuis Houten wordt ervaren? Kijk dan eens naar de beoordelingen van alle klanten: