Bessels Tweewielers Fietsenspeciaalzaak

Supertevreden
0,00%
Tevreden
0,00%
Ontevreden
0,00%

Kwaliteitsscore

Bessels Tweewielers Fietsenspeciaalzaak is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Bessels Tweewielers Fietsenspeciaalzaak te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Bessels Tweewielers Fietsenspeciaalzaak heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Bessels Tweewielers Fietsenspeciaalzaak.
Gemiddeld wordt Bessels Tweewielers Fietsenspeciaalzaak met een 0 beoordeeld.
Bessels Tweewielers Fietsenspeciaalzaak heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Bessels Tweewielers Fietsenspeciaalzaak

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Bessels Tweewielers Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen,maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Contact

Bessels Tweewielers Fietsenspeciaalzaak
Ugchelseweg 161
7339 CH, Ugchelen

Vragen aan Bessels Tweewielers Fietsenspeciaalzaak