500 voor Kachelspeciaalzaak Bruggeman

Kachelspeciaalzaak Bruggeman ontvangt 500e beoordeling

Gepubliceerd op
Kachelspeciaalzaak Brugman bereikte onlangs een bijzondere mijlpaal. Als erkend 5-sterrenspecialist verzamelen zij klantbeoordelingen om de klantbeleving zo optimaal mogelijk te laten verlopen. De prachtige beoordeling van de familie Strijdveen was de vijfhonderdste die het bedrijf mocht ontvangen. En wat voor een! Het totale aankoopproces werd super enthousiast beoordeel! Dit was natuurlijk reden voor een klein feestje, waarbij er een heerlijke taart klaar stond voor alle collega’s en uiteraard 1 voor de familie Strijdveen.

Kachelspeciaalzaak Bruggeman staat al jaren bekend om hun goede service. Zo benaderen zij al onze klanten actief voor het onderhoud van hun kachel of haard. Vooral bij gaskachels - veiligheid gaat per slot van rekening voor alles is een jaarlijkse controle van wezenlijk belang. Maar ook voor een vrijblijvend advies komt het team van Kachelspeciaalzaak Brugman graag bij de mensen thuis. Men denkt actief mee in een mogelijke aanpassing van de bestaande haard of adviseert welke plek in de woonkamer het meest geschikt is voor de nieuwe kachel. Ook voor een voorraadje hout of pellet korrels, kan men in Broekland terecht. Kortom, Kachelspeciaalzaak Bruggeman zorgt dat al hun klanten er in de winter weer warmpjes bijzitten.

De vijfhonderdste beoordeling is niet de enige positieve. Een wel hele grote meerderheid van alle klanten geeft aan goede tot zeer goede ervaringen te hebben met Kachelspeciaalzaak Bruggeman. Bent u benieuwd hoe anderen hun aankoop ervaren hebben? Kijk dan eens naar alle klantbeoordelingen van Kachelspeciaalzaak Bruggeman.