Bij Dutch Floorstore

Wappert de 5-sterrenvlag

Gepubliceerd op
En, als u met Dutch Floorstore zaken doet, bent u bovendien verzekerd van een hoog serviceniveau en een gedegen advies door zeer deskundig en enthousiast personeel.

Zoekt u een laminaat-, parket- of tegelvloer? Of liever toch een natuurstenen vloer of een PVC vloer? Bespaar uw kostbare tijd, want bij Dutch Floorstore vindt u alles wat u zoekt. Dutch Floorstore levert gerenommeerde wereldmerken, maar heeft daarnaast een ruime collectie voor u uitgezocht die daar perfect bij aansluit zodat u altijd kunt slagen!

Wanneer u met Dutch Floorstore zaken doet, bent u bovendien verzekerd van een hoog serviceniveau en een gedegen advies door zeer deskundig en enthousiast personeel.

Dat was het uitganspunt altijd al van Dutch Floorstore. “Omdat we niet alleen wilden roepen dat we voor mensen klaar staan, maar ook een manier zochten om ons hierin nog meer te onderscheiden, waren we meteen enthousiast om een erkenning als 5-sterrenspeciaist te krijgen”,  aldus Cyriel en Luuk van Dutch floorstore. “wij kunnen ons erg vinden in de manier hoe iemand gecontroleerd wordt op zijn service. Klanten zijn tenslotte mensen die het ervaren en als zij mogen oordelen, zit je bij de belangrijkste bron”

Inmiddels wappert de 5-sterrenvlag al een tijdje bij Dutch Floorstore en als u wilt weten hoe klanten de service ervaren, bekijk dan eens de beoordelingen van de klant zelf: https://www.5sterrenspecialist.nl/keurmerkhouders/dutch-floorstore