Winnaars 500 Euro retour actie

Gefeliciteerd!

Gepubliceerd op
De winnaars van de € 500,- retour actie zijn bekend. Besteedde je in de maanden november en december 2017 voor meer dan €500,- bij een 5-sterrenspecialist en registreerde je op www.5sterrenspecialist.nl je aankoop, dan speelde je mee en maakte je kans om € 500,- retour te krijgen of een Grohe Sense te winnen.

De winnaars:
De winnaar van de hoofdprijs is de heer Kremers. De heer Kremers heeft de aankoop gedaan bij Brok Interieur uit Hengelo. Op de foto is te zien hoe Eigenaar Jeroen Brok de symbolische cheque aan de heer Kremers overhandigt.

Extra prijs in Dongen
Het  hoofdkantoor van 5-sterrenspecialist is in Dongen gevestigd, vandaar dat er besloten is om een extra prijs beschikbaar te stellen in Dongen zelf. Mevrouw Zijlmans-Broekstra is de gelukkige winnaar van deze extra prijs en heeft haar aankoop gedaan bij Expert Dongen. Op de foto is te zien hoe eigenaar Leon Oomen de symbolische cheque aan de mevrouw Zijlmans-Broekstra overhandigt.

Winnaars Grohe Sense

Mevrouw Duiven uit Noord Bergum. Aankoop gedaan bij Woonland 
Mevrouw Hogenkamp uit Oosterwijtwerd. Aankoop gedaan bij SD Kunststof Kozijnen
De heer Haverkamp uit Wesepe. Aankoop gedaan bij Bruggeman 
Mevrouw Kruijzen uit Tilburg. Aankoop gedaan bij Axi Vloeren
De heer Van Laar uit Valburg. Aankoop gedaan bij Simon Schulte Hoveniersbedrijf.

Namens alle keurmerkhouders bedanken we de deelnemers. Via deze weg willen we de winnaars van harte feliciteren met hun gewonnen prijs.

Over 5-sterrenspecialist
“Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon”.

Dat is het uitgangspunt van iedere 5-sterrenspecialist. Een 5-sterrenspecialist ziet het servicegehalte van zijn organisatie als een van de belangrijkste punten in zijn of haar bedrijfsvoering. Zij willen u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen.

Hoe help je klanten en hoe sta je voor je klanten klaar? Dat is waar dit keurmerk om draait. Iedere 5-sterrenspecialist vindt het bieden van uitstekende klantbehandeling zelfs zo belangrijk dat ze er bewust voor hebben gekozen om zich hierop te ontwikkelen en te laten controleren. Wilt u zeker weten dat u fijn wordt geholpen? Informeer dan bij een erkend 5-sterrenspecialst. Via deze link kunt u alle 5-sterrenspecialisten vinden: https://www.5sterrenspecialist.nl/bedrijven/

Wegens succes herhaald
De €500,- euro retour actie was een groot succes. Daarom wordt de actie dit jaar twee keer herhaald. Via de site www.5sterrenspecialist.nl houden we u op de hoogte!