HÄSTENS BED HERLEWING

te ervaren in Leiderdorp

Hastens bedden Leiderdorp

Elisabethhof 2

2353 EZ, Leiderdorp

071-5894344

http://www.hastensleiderdorp.nl

Meer informatie:

Heb je een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

HÄSTENS BED HERLEWING
te ervaren in Leiderdorp
Gepubliceerd op
geldig tot

te ervaren in Leiderdorp

173,4 Kilo compromisloze ontspanning.
Diep, opvallend en krachtig; met de Herlewing maakt u een echt statement in iedere ruimte. Het betekent dat u slaapt in een van de meest comfortabele bedden ter wereld en elke dag als herboren wakker wordt. Op alle niveaus is de Herlewing subliem en uitgerust met enkele van Hästens meest baanbrekende slaapinnovaties.

Drie zorgvuldig gecombineerde veersystemen ondersteunen je lichaam en houden het in perfecte balans – zelfs wanneer je partner zich omdraait of opstaat voor een middernachtelijke snack.

Het resultaat? Je voelt je bij het ontwaken perfect in balans. En dat gevoel houd je de hele dag. (Het Afrikaanse 'herlewing' betekent ´ontwaken'.)

Paardenhaar, wol en katoen zijn door de bekwaamste beddenmakers ter wereld met de hand verwerkt in een unieke gelaagde techniek.

Dit zorgt voor de perfecte mix van verbluffende zachtheid en compacte flexibiliteit die een nieuwe dimensie van slaapcomfort biedt.
Drie zorgvuldig gecombineerde veersystemen ondersteunen je lichaam en houden het in perfecte balans – zelfs wanneer je partner zich omdraait of opstaat voor een middernachtelijke snack. Het resultaat? Je voelt je bij het ontwaken perfect in balans. En dat gevoel houd je de hele dag. (Het Afrikaanse 'herlewing' betekent ´ontwaken'.) Paardenhaar, wol en katoen zijn door de bekwaamste beddenmakers ter wereld met de hand verwerkt in een unieke gelaagde techniek. Dit zorgt voor de perfecte mix van verbluffende zachtheid en compacte flexibiliteit die een nieuwe dimensie van slaapcomfort biedt.
Naar specialist