HÄSTENS BED MARANGA

Te ervaren in Leiderdorp

Hastens bedden Leiderdorp

Elisabethhof 2

2353 EZ, Leiderdorp

071-5894344

http://www.hastensleiderdorp.nl

Meer informatie:

Heb je een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

HÄSTENS BED MARANGA
Te ervaren in Leiderdorp
Gepubliceerd op
geldig tot

Te ervaren in Leiderdorp

124,5 KILO EEUWIGDUREND COMFORT.

Hoe vaak je je ook omdraait, je zult je altijd gewichtloos voelen, alsof je op een wolk ligt. (Een warme, droge, behaaglijke wolk.)

Onze Maranga legt de lat voor het maken van het meest comfortabele bed ter wereld hoger. De naam Maranga is ontleend aan het Maori-woord voor 'ontwaken'.

Onze ambachtslieden sparen kosten noch moeite; bij het maken van onze bedden gebruiken ze de beste natuurlijke materialen en baanbrekende technieken. Op de zijkant worden zorgvuldig stiksels aangebracht voor stabiliteit én flexibiliteit.

We willen namelijk dat je bed de 9.125e nacht nog net zo comfortabel is als de eerste.

Neem voor meer informatie contact op met de Flagship store van hästens leiderdorp https://www.hastens.com/nl/store/netherlands/leiderdorp/elisabethof

Hoe vaak je je ook omdraait, je zult je altijd gewichtloos voelen, alsof je op een wolk ligt. (Een warme, droge, behaaglijke wolk.) Onze Maranga legt de lat voor het maken van het meest comfortabele bed ter wereld hoger. De naam Maranga is ontleend aan het Maori-woord voor 'ontwaken'. Onze ambachtslieden sparen kosten noch moeite; bij het maken van onze bedden gebruiken ze de beste natuurlijke materialen en baanbrekende technieken. Op de zijkant worden zorgvuldig stiksels aangebracht voor stabiliteit én flexibiliteit. We willen namelijk dat je bed de 9.125e nacht nog net zo comfortabel is als de eerste.
Naar specialist