EP:Beerepoot

Beoordeling 9 gebaseerd op 9951 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
92,8%
Tevreden
5%
Ontevreden
2,1%

EP:Beerepoot
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

EP:Beerepoot is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt EP:Beerepoot te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

EP:Beerepoot heeft 9951 klantbeoordelingen verzameld.
93% is supertevreden, 5% is tevreden en 2% is ontevreden.
97.88% heeft goede tot zeer goede ervaringen met EP:Beerepoot.
Gemiddeld wordt EP:Beerepoot met een 9 beoordeeld.
EP:Beerepoot heeft een NPS score van 91 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over EP:Beerepoot

Al meer dan 50 jaar is EP:Beerepoot hét adres voor een compleet assortiment elektronica van topmerken. Bij EP:Beerepoot krijgt u een optimale service voor een optimale beleving. Kom de sfeer én service horen, voelen, proeven en zien in één van de zes sfeervolle winkels in Noord-Holland.

De gediplomeerde medewerkers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en innovaties. Ze voorzien u graag van een professioneel, passend en eerlijk aankoopadvies. U kent ons en wij kennen u, dat praat wel zo prettig. Heeft u een mooie aankoop gedaan? Het team met enthousiaste bezorgers verzorgt graag de levering én installatie voor u. Ook bij defecten en storingen belt u direct EP:Beerepoot. Onze eigen monteurs verhelpen het euvel snel en vakkundig.

EP:Beerepoot heeft winkels in Hoorn, Bovenkarspel, Volendam, Wervershoof, Broek op Langedijk en Schagen! Kom langs, de koffie en een team enthousiaste medewerkers staan altijd voor u klaar…

KLANTERVARINGEN STAAN VOOROP
Wij streven naar 100% klanttevredenheid en zijn u daarom graag van dienst. Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan onze klantbeoordelingen.

NPS scores van filialen

EP:Beerepoot Hoorn
HOORN
Bekijk profielpagina
EP:Beerepoot Schagen
SCHAGEN
Bekijk profielpagina
EP:Beerepoot Bovenkarspel
BOVENKARSPEL
Bekijk profielpagina
EP:Beerepoot Volendam
VOLENDAM
Bekijk profielpagina
EP:Beerepoot Wervershoof
WERVERSHOOF
Bekijk profielpagina
EP: Beerepoot Broek op Langedijk
BROEK OP LANGEDIJK
Bekijk profielpagina

Contact

EP:Beerepoot
Dr. C.J.K. van Aalstweg 16b
1625 NV, HOORN

Vragen aan EP:Beerepoot